Com canviar una hipoteca de banc?

Estàs pensant canviar de banc la teva hipoteca? És possible que tinguis diversos motius com la millora de condicions o perquè simplement no estàs satisfet/a amb el servei que et donen al banc on tens la hipoteca. Has arribat, al lloc ideal, t’expliquem com fer-ho tot seguit.

Canviar la hipoteca de banc: la subrogació

Canviar una hipoteca de banc pot de vegades no ser una tasca fàcil, ja que implica una sèrie de moviments però a h2b Hipotecas t’expliquem com nosaltres aconseguiríem millorar la teva hipoteca, què hauries de tenir en compte si fas una subrogació pel teu compte, i quines despeses tenen una subrogació d’hipoteques. Al nostre món, al fet de canviar d’hipoteca per millorar les teves condicions en diem…MilloraTeca. D’acord, no hem estat gaire originals amb el nom, però s’entén bé no? 😀

Vinga, xerrem una mica Per què vols canviar la hipoteca de banc?

Si et poses en contacte amb nosaltres et donarem un assessorament completament gratuït i, el més important, aquest primer contacte servirà perquè ens expliquis per què vols canviar-te de banc:

  • No t’agrada el teu banc: Si, en general, no estàs content/a amb els serveis del teu banc, pots recórrer a una subrogació d’hipoteca i buscarem una entitat que compleixi les teves expectatives.
  • Vols millorar el tipus d’interès de la teva hipoteca: El tipus d’interès és un dels motius més grans per canviar de banc. Sempre pots intentar millorar les condicions d’interès fent una nova hipoteca.
  • Tens massa vinculacions, o són molt cares: T’estan fregint a comissions? Pagues fins i tot per entrar a l’oficina del banc? Una altra opció per la qual pots recórrer a canviar una hipoteca de banc és perquè tens moltes vinculacions, o són molt cares.
  • Vols ampliar la hipoteca per, per exemple, fer una reforma: Ho sabies? Pots ampliar el capital d’una hipoteca fent una subrogació i així disposar dels diners per fer una reforma. ¡Boom!

Doncs vinga, anima’t i truca’ns al 934 615 624 ja que en aquest primer assessorament telefònic et direm si la teva subrogació d’hipoteca pot ser viable i t’orientarem sobre les condicions hipotecàries que podries aconseguir en el moment i si et sortiria a compte fer un canvi.

Benvingut/da al club h2b Hipotecas!

Si finalment decideixes que vols treballar amb nosaltres, t’enviarem un document detallant tots els serveis que t’oferirem i que inclourà ja les condicions hipotecàries que esperem aconseguir-te. Un cop el firmis, ens convertim en el teu representant, i anem amb tot a per la teva operació, per negociar amb les entitats més importants.

T’enviarem diverses opcions de subrogació d’hipoteques i, quan et decideixis per l’oferta d’una entitat, aquesta emetrà una Fitxa Europea d’Informació Normalitzada (FEIN) que és una oferta vinculant, és a dir, un document on posa les condicions que t’ofereix el banc per a la teva hipoteca i que, en el cas que et decideixis per aquesta oferta abans de 10-15 dies, el banc haurà de complir-les i no es poden fer enrere 🙂

Quines condicions necessites per a una subrogació?

En una subrogació d’hipoteca, el finançament no pot superar el 80% de la taxació avui dia de l’habitatge. Tot i això, de la mà d’un intermediari financer, pots aconseguir un percentatge de finançament més alt, gràcies a la nostra experiència, i els nostres acords exclusius.

D’altra banda, necessitaràs complir els requisits del banc, però el millor de gestionar una subrogació d’hipoteca de la nosntra mà és que, coneixem les condicions de cada entitat, i anirem a negociar amb les que sí que s’ajusten al teu perfil, per assegurar-nos que obtinguis un sí com a resposta.

I si decideixes fer una subrogació d’hipoteca pel teu compte?

En aquest cas, hauràs de contactar tu mateix amb diverses entitats, per negociar les condicions. Si trobes una entitat que t’ofereixi unes millors condicions, has d’informar el teu banc, que tindrà 15 dies naturals per fer-te una contraoferta. Posteriorment hauràs de contractar els serveis d’un notari, demanar una taxació i probablement demanar algun document més addicional al teu banc i al nou. En no tenir un intermediari potent com és el nostre cas pot ser que els bancs no et facin tant de cas i aprofitin molt més els temps, portant-te a situacions estressants i indesitjades.

Les despeses d’una subrogació d’hipoteca

En fer una subrogació d’hipoteques, si bé el banc haurà de córrer amb les despeses de notaria, gestoria i registre, tindràs unes despeses per l’operació. Concretament, haureu d’abonar les despeses de taxació, que poden arribar als 500€, la comissió d’obertura, si el vostre nou banc la tingués, i la comissió per subrogació, que també dependrà de l’entitat, i que té uns límits legals.

Arribats a aquest punt… Estàs pensant a canviar una hipoteca de banc per millorar les condicions? Perquè si és així, has arribat al lloc correcte. Recorda que sempre serà millorper a tu comptar amb l’assessorament i el poder de negociació que us t’oferim. Et recomanem que et descarreguis la nostra fantàstica Guia hipotecària rodona, segueix-nos per instagrami facebook i contacta amb nosaltres per aconseguir la teva MilloraTeca. El teu èxit és el nostre èxit!