Us presentem novetats a h2b Hipotecas!

Novetats a h2b Hipotecas

A h2b Hipotecas ja fa molts anys que aconseguim les millors hipoteques i el millor finançament per a tots els nostres clients. Hem estat treballant tant, però tant, que ens hem adonat que la nostra pàgina web s’havia quedat una miqueta enrere en les seves funcionalitats i que no correspon als valors i principis sobre els que ens basem i que volem transmetre al nostre dia a dia.

Per això, vam decidir posar fil a l’agulla i després de diversos mesos de treball i moltes tasses de cafè podem dir que…redoblament de tambors…. ja tenim nova web i nova imatge!

Amb aquest nou disseny esperem que navegar per la nostra web sigui tan fàcil com aconseguir hipoteca top amb nosaltres i que la majoria dels dubtes qque puguis tenir sobre el perquè hauries de contactar amb h2b per gestionar la teva hipoteca quedin clars i resolts. A més, hem creat un simulador d’hipotecas super xulo que t’ajudarà a entendre quant pagaries per la teva hipoteca i pots descarregar de forma totalment gratuïta la nostra “Guia hipotecaria rodona”  on trobaràs resposta a alguns dels dubtes existencials que probablement et sorgeixin quan comences el procés hipotecari.

Com veuràs, fem molt èmfasi en allò que a nosaltres ens sembla el nostre major valor afegit, que no és altre que el factor humà i el tracte directe, desenfadat, transparent i sincer. Vivim en una època en què tot tendeix a ser gestionat per impersonals màquines i algoritmes, i encara que fem servir la tecnología per millorar els nostres processos, h2b hipoteques no és un comparador automàtic, ni una IA ni un algoritme o un robot. Som un equip de professionals que tenen com a objectiu aconseguir les millors condicions hipotecàries per als nostres clients i ajudar-los durant tot el procés. Un equip humà que entén la importància del moment vital que és i serà adquirir un habitatge i per ara encara no hi ha cap màquina que pugui fer-ho millor que els nostres companys 🙂

I encara que és cert que ens ho podríem estar inventant tot dient que som molt bons en allò que fem i realment no ser-ho, per sort els nostres clients poden escriure les seves opinions a Google sobre el nostre servei una vegada aconsegueixen la seva hipoteca. I, sincerament, no podem estar més agraïts i orgullosos del que ens comenten.

En resum: a partir d’ara, podràs trobar molt més contingut sobre el món de les hipoteques i tot el que l’envolta aquí, a l’h2b magazine. T’esperem i no oblidis seguir-nos per instagram o facebook i contacar amb nosaltres si necesites una hipoteca rodona.

El nostre superequip